Succesvol ondernemen – Praktisch

Vrijdag 9 en zaterdag 10 februari gaat het tweede blok uit de trainingsreeks "Succesvol ondernemen" door zoals je weet. Dit weekend zal de klemtoon vooral liggen op het bouwen van je expert-positie en de marketing via sociale media. Voor dat tweede worden we vergezeld door Miranda. Zij zal jullie inwijden in die wondere wereld.

Timing
Vanaf 9u30 uur kan je alvast "landen" bij een koffie, thee of iets fris.
De training zelf begint om 10u00 stipt. ​
Het einde van de dag is voorzien om 17u00

Adres

Kwamol 44 

3945 Ham (Oostham)

Lunch en drank
Lunch dien je zelf te voorzien. Drank is voor je geregeld.
Je kan je eten eventueel wel koel zetten en er is de mogelijk om iets op te warmen (microgolf).
In de trainingsruimte zijn geen tassen of bekers toegelaten, dus als je tijdens de training zelf iets wil kunnen drinken, dan breng je best een goed afsluitbare fles of drinkbeker mee.

Kledij
De aan te raden kledij kunnen we allicht nog het beste omschrijven als "Business Casual": alsof je voor je werk naar een training gaat. Wel professioneel, maar eerder informeel.

Benodigdheden
Je krijgt bij aankomst van ons een notaboek en pen. Meer zal je niet nodig hebben om je inzichten neer te schrijven. Als je graag met meerdere kleuren schrijft, is het allicht goed zelf nog wat schrijfgerief mee te brengen.

Audio, video en foto
Tijdens de training kunnen door ons audio en video opgenomen en kunnen foto's genomen worden. Het staat je vrij om zelf ook foto's te nemen tijdens de training. Het maken van geluid- of beeldopnames tijdens de training zelf is echter niet toegestaan zonder dat dit vooraf met ons is kortgesloten en we daar ons formeel akkoord voor gegeven hebben.

Haal het maximale uit de dag
Tijdens de training ga je heel actief aan de slag met het uitbouwen of creëren van je business. Voor een van de oefeningen is het belangrijk dat je telefoonnummers van (bestaande) klanten bij de hand hebt. Breng dus zeker je telefoonlijst mee. Heb je nog geen of maar zeer weinig bestaande klanten, breng dan telefoonnummers mee van mensen die aan het profiel van je toekomstige klanten beantwoorden.

80% of success is simply showing up
Ik zal er zijn. Miranda ook. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen.

Gert Govers
Ai-Em
Committed to your success